– Bonus på spilleautomater!

Man leser oftere og oftere om folk som spiller på spilleautomater på nett og vinner flere titalls millioner kroner.

På norske TV-skjermer er det Mr. Green og Vera & John som dominerer på reklamefronten, og det er kanskje ikke så rart ettersom de leverer noen av de beste spilleautomatene.

Vera & John har den populære spilleautomaten South Park: Reel Chaos og Mr.Green er kjent for Starburst.
Ettersom spillselskapene nå kjemper seg i mellom om kundene, er det du som kunde som sitter på makten. Det gjør at du – dersom du følger med – har muligheten til å motta gode rabatter og bonuser.

South Park er og har alltid vært en populær serie med flere hundre millioner fans verden rundt, så det var nok ingen dum ide av Vera & John å lage en online spillautomat basert på serien. Sluttresultatet er like bra som selve serien, som du kan se her – og som alltid ender Kenny opp død :D
South Park
Hvis South Park ikke er din kopp te, eller du f.eks ønsker å spille hos Betsafe i sted for hos Vera & John, finner du flere alternativer på ulike bonuser til de forskjellige spilleautomatene her.

Apropos spilleautomater. Visste du forresten at Hugh Hefner har invester 1.300.000.000 kroner i Las Vegas! Også George Clooney eier aksjer i ulike casioner. Det blir det gode penger av, i motsetning til Paris Hilton som er bannlyst fra familiens casino etter at hun klarte å spille bort sin Bentley verdt $175.000 :D

Spilleautomat bonus

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s