– Ben og Jennifer har vært separert i 10 måneder og gått i terapi i to år.

Ben Affleck (42) og Jennifer Garner (43) skal som alle vet skilles. Det har gått rykter om dette en god stund, men for å være helt ærlig har jeg ikke giddet å skrive om det. For meg er Ben og Jennifer C-kjendiser, og det tror jeg faktisk de som holder til i USA også mener. Men, nå som det faktisk har blitt en skilsmisse, er saken en annen.

«They have been in a trial separation for 10 months, during which time Affleck has been staying at hotels.»

Dagen etter å ha vært gift i 10 år, søkte Ben og Jennifer om skilsmisse. Tilfeldig? Nei.

«Ben and Jennifer do not have a prenup and their net worth is valued at a combined $105-115 million. Affleck’s net worth is around $75 million while Garner’s is at about $40 million. A marriage of ten years or more is considered a “long duration” marriage in California. This means that spousal support can be awarded to the lower-earning spouse, at a judge’s discretion, until they no longer need it.»


Selv om de skal skilles, blir det neppe en stygg skillsmisse:

“This should not be an ugly divorce. This isn’t going to end up in a dramatic court case, they are trying to resolve it as quickly and easily as possible. Ben and Jennifer have been separated for more than ten months. They have been seeing counselors for years. The situation is that people change and they grow apart. They plan on co-parenting and doing absolutely everything in the best interest of the kids.”

Internettsider.no, grønn.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s