– Day 7, Key West.

16.04.15 - Key West

Key West. Jeg vet ikke hva jeg skal si… Key West hadde ikke mye å by på. Vi gikk rundt i to-tre timer, og fikk ikke sett annet enn brygger, gamle hus og asfalt. Det var ingenting å gjøre og ingenting å se. Det var garantert den kjedeligste dagen på reisen, selv om jeg fikk tatt noen gode bilder ;)

16.04.15 - Key West bryggen

Jeg kan ikke huske å ha sett en hane i levende live før, så jeg ble litt fasinert over at disse dyrene bokstavelig talt eide gatene i Key West.

16.04.15 - Haner

Hverken mennesker eller biler satte en stopper for hanen! :D

16.04.15 - Eier gata

Da vi tuslet langs bryggen drev eieren av en av restaurantene og renset fisk. Det tiltrakk seg andre og større fisker som var ute etter en gratis matbit.

16.04.15 - Key West snapper

Da jeg spurte hva slags fisk det var, sa han at det var en snapper.

Fiskene var gigantiske! Jeg har aldri sett en så stor fisk før og jeg hadde nok blitt hysterisk om en slik hadde passert meg i vannet. Fascinert av en fisk på ca 1 meter og 20 cm, kan jeg bare forestille meg hvordan det må være å se en hvithai.

16.04.15 - Key West stor fisk

På vei tilbake til båten så jeg dette spesielle gjestehuset, som jeg bare måtte ta bilde av.

16.04.15 - Key West hotel

Været var utrolig! Utrolig varmt. Har du noen gang opplevd at det er så varmt ute at du tror du skal falle om på gaten fordi kroppen din ikke orker mer? Det var sånn jeg hadde det.

16.04.15 - Key West og Majesty of the Seas

Etter å ha kommet ombord på båten gikk jeg opp på dekk for å legge meg i solen. Da fikk jeg se en delfin som hadde rotet seg bort og befant seg i havnebassenget. Ja, det var også første gang jeg har sett en delfin! Og når det i tillegg kom to havørner flyvende over båten, ble ikke dagen så ille likevel :)

Internettsider.no, sort.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s