– Day 5, Bahamas; Nassau.

Dag nummer fem og jeg våknet opp i Bahamas sin hovedstad Nassau. Til tross for at Nassau er hovedstaden og den største byen i Bahamas med godt over 200.000 innbyggere, var byen overraskende liten og det var ikke mange lokale å se.

Mens mange hadde bestemt seg for å ta en båt som kostet utrolige $80 til et sted kalt Blue lagoon, hadde jeg tenkt meg bort til den lokale stranden. I etterkant viste det seg at Blue lagoon skuffet stort, og at jeg hadde funnet paradis på jord:

14.04.15 - Nassau, stranden

Asurblått vann og hvite strender – akkurat som på film :D

14.04.15 - Nassau, grønt vann
14.04.15 - Nassau, palmer

Etter et par timer i solen med faktor 30, hadde kroppen fått sitt og det var tid for lunsj. Deretter var det ut i gatene og titte på alt som glitret. Nassau er nemlig stedet du skal dra dersom du skal handle diamanter i Bahamas.

Ettersom kvelden kom var det tid for mat og underholdning, denne gangen med et show kalt Love & Marriage, som var et utrolig morsomt show hvor tre ektepar ble delt opp etter kjønn for deretter å bli spurt tre kleine spørsmål mens den bedre halvdelen var bak scenen hvor de ikke kunne høre noe. Så skulle de komme tilbake på scenen for å gjette hva den bedre halvdelen hadde svart.

14.04.15 - Love and marrige

Neste dag ventet Royal Caribbean Cruises sin egen solsenge-øy; CoCo Cay

14.04.15 - Majesty of the seas om natten

Internettsider.no, grønn.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s