– Day 3, Miami; South Beach.

I går var jeg fortsatt litt rød etter fredagens slosskamp med solen, så jeg tok ikke sjansen på å dra til stranden og sole meg. Jeg jobbet derfor til klokken 15:00, før jeg gikk ut døra og ned til Ocean Drive.

I går var Gay Pride sin siste dag her i Miami. Selv hadde jeg på meg en fargerik shorts som jeg var redd at lett kunne misforstås, til tross for at den likevel mangler tre farger som eksisterer i det homofile flagget.

Christian Burmeister - Miami  04 2015

Lite visste jeg at bekymringene var grunnløse – det var jo mye annet galskap å se i gatene!

Når folk får beskjed om at de bare har én dag igjen å leve, går de bananas! :D
Her er et lite innblikk i hva jeg fikk se i går:

12.04.15 - Gay Pride Miami 3 12.04.15 - Gay Pride Miami 1

12.04.15 - Gay Pride Miami 9

12.04.15 - Gay Pride Miami 6

12.04.15 - Gay Pride Miami 2

12.04.15 - Gay Pride Miami 4

12.04.15 - Gay Pride Miami 12

12.04.15 - Gay Pride Miami 10

12.04.15 - Gay Pride Miami 11

Ja, det er utrolig hva man kan oppleve på en time eller to, og hvor forskjellig vi uttrykker oss! :D

Hele helgen ble avsluttet med en stort fyverkeri over South Beach.

12.04.15 - Gay Pride Miami 7

I dag er det mandag, og jeg skal videre til Bahamas i et par dager med Royal Caribbean Cruises. Jeg vet ikke om de har Wi-fi på båten eller ikke, men det vil tiden vise. Hvis det viser seg at de ikke har det, får dere nesten bare vente 3-4 dager til jeg er tilbake til South Beach igjen :)

Skip O’hoi!

Internettsider.no, lysblå og marine.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s