– Day 2, Miami; South Beach.

Så ble det ikke som planlagt; jeg ble ikke brun over natten :D Så hele gårsdagen – lørdag – satt jeg bare inne på hotellrommet og jobbet.

11.04.15 - Jobb

Heldigvis skal jeg oppholde meg i solen i hele 8 dager til – som fort kan bli litt mye – så en liten (ufrivillig) pause gjør faktisk ingenting, og jeg skal ikke se bort ifra at det sikkert kommer flere av dem i løpet av uken :)

Fredag spiste jeg middag på Shushi Couture og i går ble det middag på Naked Taco. Begge hadde god mat!
Gay Pride går av stabelen denne helgen, så man ser mye rart i gatene utover kvelden, f.eks dragqueens eller gutter som går rundt i bare stringtrusa, mens alle andre har på seg klær :D
Folk som går rundt i bare bikini eller undertøy høres kanskje ut som noe som kunne vært hverdagskost her i Miami, men det er like unormalt som hjemme i Oslo. På stranden er det selvfølgelig helt normalt, men når man drar fra stranden slenger 99.99% av jentene på seg en tynn tunika og gutta en singlet.

Det er ikke så lett å ta bilde av folk som er i farta, ei heller så kult å være den som faktisk tar bilde av folk som vandrer rundt og viser frem alt som naturen har å by på, men jeg fikk tatt et bilde av disse to gale menneskene som handlet litt i butikken :P

11.04.15 - Crazy people

Ved stranden er det konserter og andre arrangementer for dem som måtte ønske å delta på det. Hele arrangementet er gratis.

11.04.15 - Gay Pride Miami

Men det kan være like morsomt bare å se på folk ha det gøy, og vandre langs Ocean Drive for å få med seg stemningen samt alle de iøynefallende hotellene.

11.04.15 - Blått hotell i Miami

Internettsider.no, lysblå og marine.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s