– The journey

Her sitter jeg I Miami og taster på tastaturet. Her er det fortsatt fredag, selv om det er lørdag og snart tid til å stå opp for dere hjemme i Norge :) I går var den store reisedagen! Det tar tid å reise fra Paris til Miami, men det er verdt det når det som venter er sol og en gradestokk som bikker 28 grader.

10.04.15 - Flybillett Air France

Paris Charles de Gaulle er forresten en ganske så vakker flyplass, med mye bra shoppingsmuligheter. Vi får bare håpe at det nye bygget på Gardermoen (som skal stå klart i 2017) blir like vakkert.

10.04.15 - CdG tak 10.04.15 - CdG 10.04.15 - Air France

Flyturen fra Paris til Miami tar under 9 timer. Da er det godt å ha noe å gjøre på flyet! :D Heldigvis har Air France flyene en egen touch screen foran hvert enkelt sete, med en egen kontroll. På skjermen kan man enten se på filmer og TV-serier, eller spille et stort utvalg av forskjellige spill.

10.04.15 - Filmutvalg Air France

På baksiden av navigasjonskontrollen, finner du en spillkontroll. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke Sony har laget noe lignende; en TV-kontroll med en playstationkontroll på baksiden. Kontrollen på flyet var smalere og lengere enn en Playstationkontroll, men var faktisk bedre å holde i.

10.04.15 - Spill kontroll

På TVen kunne jeg spille alle slags spill; Tetris, Yatzy, Poker, Blackjack, Pac-man, Vil du bli millonær?, sjakk, kabal etc.

10.04.15 - Pacman

Jeg endte opp med å spille poker og Tetris mest. Hvis du noen gang skal fly med Air France til Miami, sjekk topplasseringene på Tetris, og navnet mitt vil dukke opp! :D Til og med de eldre elsket å spille, i dette tilfellet bilspill:

10.04.15 - Spill for alle

På Flyet fikk vi velge mellom to middagsretter, og med middagen fulgte det en hel del drikke :P

10.04.15 - Drikkemeny Air France

Etter middagen og desserten, gikk det ca to timer før kabinpersonalet kom med iskrem til de som måtte ønske det. Det gikk igjen ca to timer – for å være helt ærlig tok jeg ikke tiden, men tar det på gefylen – og det var igjen tid for en litt mindre middag :) Ja, man blir sulten av så mye underholdning – og rekordsetting ;) :D

Etter en myk landing var det tid for passkontroll – som tok litt over en og en halv time – før vi tok bussen til South beach hvor hotellet vårt ligger. Alle – i alle fall som jeg har møtt – er veldig vennlige her. Til og med den kvinnelige bussjåføren tullet og dro noen spøker med meg, før hun ropte meg opp når det var min tur til å gå av. Så får bare tiden vise om resten av befolkningen er like hyggelige som bussjåføren :)

Internettsider.no, lysblå og marine.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s