– I’m going to Miami.

Hvert eneste år rundt februar måned sitter jeg og lover meg selv at neste år skal jeg bestille en tur til varmere strøk når vinteren er over, slik at jeg får ladet batteriene og unngår å se ut som et vandrende lik.

Jeg er bereist, men har merkelig nok aldri kommet meg utenfor Europa sin grenser. Jeg har derfor heller aldri vært i USA før. Men i morgen setter jeg meg på flyet og drar til Miami!

Miami - Air France

Heldigvis var Mats nylig i Miami (og Bahamas), så jeg har fått en del anbefalinger fra han når det kommer til fly, hotell og aktiviteter. Mats tok Air France både til og fra Miami, og var strålende fornøyd med det, så jeg hat fulgt anbefalingen hans. Jeg fløy jo med Air France til Paris senest i januar, og var godt fornøyd med det. De har også en egen nettside som heter Dreamcatcher hvor man kan se været, valutaen, anbefalte spisesteder, hoteller og shoppingsteder for den byen man skal til.

Miami - South Beach

Så nå er det bare å finne frem sandalene og håpe på godt vær! :)

Internettsider.no, grønn.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s