– Prins William mister håret, FORT!

Kate giftet seg nok neppe med William på grunn av hans flotte hårfeste, men det kan hende at hun skiller seg fra ham nettopp på grunn av hans manglende hårfeste.

Kate – som allerede lå ett par hakk over William på den berømte utseende-skalaen – giftet seg likevel «oppover» da hun takket ja til frieriet fra en prins. Men nå kan det kanskje hende at hun angrer, ettersom prinsen er på vei til å bli en frosk.

Som vi alle vet er et godt ekteskap basert på uttallige faktorer. Det som ofte feller et ekteskap er blant annet drastiske endringer i utseendet til en av partnerene, økonomi og sex. Man går inn i et ekteskap med visse forutsetninger, og hvis de forandrer seg drastisk er det også naturlig at interessene med tiden forandrer seg.
Sex blir det som oftest betydelig mindre av – noe som er naturlig. Men hvis sexen forsvinner og utseendet til din make til stadig blir verre, bør økonomien være sterk og det bør også være noen barn i bildet som binder paret sammen. Heldigvis har Kate og Willam barn, og økonomien er det ikke noe å si på :D

Tilbake til det innlegget egentlig handler om; håret til William. Her er et bilde av tatt av håret William for kun 8 måneder siden:

Og her er et bilde tatt av håret til William i går:

Kate sin reaksjon på det hele:

Vel, det er i alle fall noe positiv ved dette innlegget. Frakken til Kate, som forresten er av merket Mulberry.

Internettsider.no, rosa.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s