– NM i poker 2015, Oslo.

På torsdag kveld var jeg nok en gang i Posthallen for å spille poker. Vi var 450 spillere fra start, og skulle spille fra klokken 18:30 til 00:30. Noen røyk ut etter 5 minutter, andre etter en time, men jeg ble sittende helt til lokalet stengte.

Spillerkort

Vi startet med 10.000 i chips:

Start stack

Og etter bare en time hadde jeg mer enn doblet beløpet.

Big stack

På det meste hadde jeg hele 80.000 i chips! :)

Det var morsomt og jeg møtte mange hyggelige mennesker, men det tar på å spille i 5 timer i strekk – spesielt når man ikke har spist middag. Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å sitte 12 timer i strekk under VM. All respekt til dem :)

Internettsider.no, lysblå og marine.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s