– Ett glass med Jon Lundemoen.

I går jobbet jeg til 15:00 før jeg satte kursen mot Oslo Sentrum og Ett glass. Der skulle jeg møte Jon Lundemoen, som jeg ikke hadde sett på… alt for lang tid. Til tross for at det hadde gått en liten evighet siden jeg så han sist, hadde han ikke forandret seg det spor. Jon Lundemoen Etter å ha preiket om alt og ingenting i to timer, måtte jeg videre. Jeg hadde nemlig en avtale med Romeo 18:30. Jeg hadde med vinen, type rød, og Romeo stod for maten. Denne gangen lagde han noe jeg ikke har spist på minst 10 år; pai. Pai Pai 2 Med litt salat ved siden av var det en vinner det! :) Mens vi drakk vin og spiste satte vi på en film, og vips, så var kvelden omme. Romeo og Chr Internettsider.no, sort.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s