– Paris, dag 2.

I dag sov jeg lenge! :D Og når jeg først våknet ventet frokost på sengen.

Når jeg endelig fikk sko på beina, tittet jeg innom de lokale antikkbutikkene. Det var ca. 30 stykker! De hadde fantastisk mye lukseriøst og fint, og alle hadde ulike temaer. Jeg kunne tatt med meg nesten alt hjem :)

Japans krigsutstyr

Eiffeltårnet ligger også rett rundt svingen, så etter å ha tittet og siklet på ulike gjenstander passet det seg å sette av litt tid til å beundre det flotte bygget.

Eiffeltårnet i solen

Jeg har vært i Paris et par ganger, men aldri besøkt musée d’Orsay – til tross for at det ligger på førsteplass på Tripadvisor som den mest populære attraksjonen i Paris. Hovedmålet var derfor å endelig besøke museumet, det var bare så mye annet å se på veien bort :)

Air France hovedkontor
BroSelfiestang

En selfie med en som tar selfie med en selfiestang! :D

Når jeg endelig ankom Musée d’Orsay, fikk jeg beskjed om at det ikke er lov å ta bilder.
Prøv å fortelle det til en blogger! :P

Klokken musee d'OrsayMaleriGammelt bilde

Utvendig klokken musee d'Orsay
Det er mye dårlig kust på Musée d’Orsay, men det er også veldig mye bra. Personlig er jeg f.eks ikke fan av Van Gogh. Uklare malerier som det ikke krever stor teknikk å fullføre, får ikke min respekt.
Jeg liker detaljerte bilder, hvor jeg ikke begriper at bildet er malt ettersom det ser ut som det er et bilde i HD. Jeg liker også at bildet forteller en historie, eller at man må tenke ut en handling selv. Et uklart fruktfat kan du etter min mening sende igjennom makuleringsmaskinen – uansett hvem som har malt det.

Etter ca. 2 timer med kunst, var det tid for litt shopping! :D

Shopping i Paris
YSL veskeKø Christian Louboutin

Kø utenfor Christian Louboutin, enten du er navnebror eller ikke! :D

Etter en lang dag, endte kvelden på favorittstedet La Terrasse. God mat, enda bedre stemning!

La terasse

Tips: Skal du hit, ikke spis på bakkeplan, men ved vinduet i andre etasje ;)

I morgen venter en ny dag! Jeg vet ikke hva jeg skal se, men det får jeg bare ta på sparket :)

Internettsider.no, lysblå og marine.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s