– Skuespillerinne Leighton Meester fra GOSSIP GIRL blir artist.

Jeg var inne og hørte på en sang på Youtube (nærmere bestemt Years & Years med Desire) da jeg så ansiktet til en kjent person. Jeg skjønte ikke helt hvem det var med en gang, før jeg oppdaget at det var Leighton Meester fra Gossip Girl. Jeg kjente ikke igjen navnet, men ansiktet hennes er ikke lett å glemme. Det viser seg at hun nettopp har blitt artist, og resultatet og videoen er overraskende bra!

Ps. Hun hadde allerede i 2009 en sang med Robin Thicke, men det er en sang jeg tror hverken Leighton eller Robin vil at noen skal se :D Men hvis du absolutt vil se den, ta en titt her.

Internettsider.no, lysblå og marine.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s