– Stockholm, dag 2.

I går var min første hele dag i Stockholm. Så det var bare å lade opp batteriene med en god frokost og ta beina fatt.

image

Jeg har som sagt aldri vært i Stockholm før og Tripadvisor.com ga meg ikke så veldig mange gode ideer, så jeg bare vandret rundt til beina sa stopp :)

image

image

image

image

Det ble også mye titting i butikker. Svenskene er veldig flinke til å sette opp butikkvinduer – og det er mange av dem. Man skulle nesten tro at alt svenskene gjorde var å shoppe og drikke kaffe. Det morsomste vinduet jeg så var dette:

image

Plutselig var kvelden kommet og magen måtte fylles, så jeg gikk for mannen med det gode ryktet.

image

image

Maten var dessverre skuffende, og pommes fritten jeg fikk sendte jeg tilbake. Jeg var kanskje bare uheldig, men jeg kommer nok ikke tilbake til dette stedet. Resten av kvelden ble brukt foran TVen og en god dokumentar før jeg tittet litt på julelysene utenfor vinduet mitt og hoppet til sengs.

image :)

Internettsider.no, grønn.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s