– Albumanbefaling: FANTASTISKE Sam Smith!

Jeg er så priviligert at jeg kan sitte å høre på musikk mens jeg jobber – hver dag, 8 timer om dagen. Da er det fantastisk at det finnes mennesker som Sam Smith, som sender fløyel og silke inn i øret mitt, og ned til hjertet.

Etter å ha hørt på albumet In the lonely hour et par ganger, har sangene til Sam vokst på meg.
Jeg kan gi en sang to stjerner på iTunes etter å hørt den første gang. Så går det en uke og jeg gir den fire stjerner. Det er slik jeg er :) Det er ofte jeg trenger å høre en sang flere ganger for å oppdage kvaliteten. Kanskje du også er slik? Det finner vi fort ut! For her er noen av de beste sangene til Sam. Liker du ikke disse med gang, er du som meg, og trenger tid :D

Ps. Du kan ha videoen på i bakgrunnen mens du gjør noe annet. Det er (heldivis) ikke utseendet til Sam Smith eller videoen hans du skal like, men den lyse og såre stemmen – en stemme det kan ta noe tid å venne seg til :)

Lay me down (akustisk versjon):

I’ve told you now:

Stay with me:

Not in that way:

Life support:


Internettsider.no - Din hjemmeside leverandør i Oslo

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s