– Cannes.

Hey y’all!

I helgen var jeg i Cannes. Ettersom det etter hvert ble overskyet ut over dagen, passet det bra å forlate solsengen i Juan les Pins for å dra på shopping i Cannes.

I Cannes var det derimot helt andre værforhold enn i Juan les Pins. Vinden var ekstrem ved stranden. Det var bra jeg ikke brukte kjole! :P

image

Inne i byen derimot, var det vindstille – noe man kan se på palmen i bildet under.

image

Cannes er en fin by dersom du er glad i shopping. Rike mennesker liker shopping, og du ser derfor mange flotte biler langs shoppinggaten hvor de eksklusive butikkene ligger.

image

Man ser nesten aldri kvinner kle seg som i serien Sex og singeliv, men for første gangen i mitt lange liv fikk jeg faktisk øye på en dame som turte å kle seg som hun ville – til tross for alle blikkene hun fikk :)

Det var ikke bare klesstilen hennes som var et blikkfang, men også holdningen hennes.

image

#Diva

Hver gang jeg er i Cannes setter jeg meg på bryggenkanten som ligger til høyre for casinoet. Her ser jeg bort mot den gamle festningen og småbåtene som ligger langs kaia. Det er det beste ved å dra til Cannes, synes jeg. Gamlebyen er den delen jeg liker best i Cannes. Alt annet er egentlig bare shopping og spiselokaler med masse bråkete mennesker.

Etter noen timer med shopping, som kun førte til en ny jakke, spiste vi middag i gamlebyen hvor det ligger restauranter langs en lan, smal og bratt bakke. Stol og bord i en bratt bakke er ikke optimalt og det er derfor blitt bygget små terrasser i gaten. Skikkelig koselig! Dra dit en gang og ta en titt :)

Internettsider.no - Din hjemmeside leverandør i Oslo

 

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s