– Summer lovin

Solen skinner og det blir bare varmere og varmere ute. I går dro jeg ned på stranden og badet for første gang på 13 år, og vannet var til og med varmere enn i Cannes (hvor jeg drar på ferie hvert år i august)

Her en noen bilder fra gårsdagens eventyr:

image

image

image

image

image

I kveld reiser jeg hjem til Oslo igjen, for på lørdag er det fiesta for alle penga ettersom Knut kommer hjem fra Shanghai :)

Tudelu! :)

Én tanke på “– Summer lovin

  1. Jeg var nesten sikker på at du måtte hjem for å delta i helgens “Store” bryllup! Er du ikke invitert til Tone`s bryll…….Nei, forresten det er Tones søster Thale som giftet seg! Lett og ta feil for media har jo dekket bryllupet som om det var Tone som giftet seg (Må det aldri skje…) VG stilte med tre – 3 journalister for å dekke bryllupet til totalt ukjente Thale og i helgen har vi blitt foret med alle detaljer om Tone, hennes kjole, stylist og Billige Billie ( ooops) og sitat :”Det er første gang Billie Aaberge Foss har på seg en kjole fra TSH” skriver VG om en 2 mnd gammel baby.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s