– Miranda Kerr: ‘Jeg er veldig lykkelig og fornøyd med å være singel»

Miranda Kerr havner nok på Topp 10 listen min, dersom jeg måtte laget en liste over verdens vakreste kjendiser. Likevel er hun singel.
Men, det er kanskje ikke så rart? Det er jo ikke så alt for lenge siden jeg skrev om Orland Bloom og Miranda som gikk tur med sønnen sin Flynn.

Down to earth er hun visst også. Intervjuet som du kan lese nedenfor, utført av Sydney Morning Herald, ble holdt hos bestemoren hennes, over en kopp te :)

Chatting up grandma: “My grandmother taught me the importance of routine, because she had four children and had many grandchildren. She said that it’s important for children to have a routine and structure [so] that they feel comfortable and safe. So I try to do that as much as I can. With [my son] Flynn, if I go away for a day or two, he’ll stay in his routine and have that structure and then if I go somewhere for over 10 days – like for instance when I was here in Australia – I bring him and then we have our routine here in Australia.”

Miranda loves to visit family: “Seeing my family is my favourite part of coming home to Australia. I also really miss the Australian mentality; it’s a much more laidback lifestyle. And I miss the Australian accent, so it’s really refreshing to come home and hear people say, ‘Oh g’day mate.’”

Dealing with the paps: “I try to just accept it because obviously they’re doing their job so I have to respect that. It comes with the territory. Of course it’s frustrating and especially when I have a day off, I wish I could just have a day off and not be photographed. [W]e want to be able to live our lives. Like the amount of escape plans that I have – I can’t even tell you about them because then people will know my methods of escaping. Sometimes it takes hours to try and find a way so that we can just go to the park without being photographed. But sometimes we’re just like, ‘You know what, we’re just going to go the park because I can’t be bothered to try and get rid of them.’”

Is she dating James Packer? “We’ve been friend for years. [Rumours] happen all the time with me, it happens to Orlando [too]. We understand it. As long as we both know [the truth], then it doesn’t really matter what people think. People can speculate as much as they like.”

Is she looking for a boyfriend? “No. I’m really happy and content to just be single at the moment and to be focusing on Flynn and my work. It keeps me very occupied. Of course going on a date here and there is fine if it fits into the schedule [laughs].”

Photos courtesy: Fame/Flynet

Alt hva Miranda gjør, blir bra. Hun er for tiden verden nest best betalte modell, kun slått av……? Gisele, selvfølgelig – som KNUSER konkurrentene med en skyhøy omsetning.

Du kan se hele listen her, på Forbes: www.forbes.com/pictures/eimi45mdj/no-1-gisele-bndchen/

Les også: Miranda Kerr på forsiden av Vogue eller Miranda Kerr i denim shorts.

Internettsider.no - Hjemmesider til bedrifter

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s