– Sex, Tone, Elden og EldenElden.

I går ringte Marcus fra VG min PR-rådgiver Jarle Aabø med ønske om at jeg skulle kommentere hva som har skjedd hittil i Tone-saken, da det snart nærmer seg ett år siden jeg skrev om hennes utskeielser på bloggen min.

image

Da deler av svaret mitt ble utelatt fra dagens artikkel, samt at VG koster 20 kroner, gjengir jeg hele svaret mitt her.

Spørsmål fra Marcus:

Denne uken er det ett år siden John Christian Elden gikk rettens vei og fikk stoppet et blogginnlegg du hadde postet om Tone Damli, Aksel Hennie og Lene Nystrøm med flere.

Fristen for å søke erstatningssak er tre år, og nå som det har gått ett år, så lurer jeg på om du har hørt noe fra Elden eller de andre involverte?

Hvis du ikke er blitt kontaktet, så har jeg følgende oppfølgingsspørsmål:

1. Hvorfor tror du ikke de reiser erstatningssak?

2. Er du redd for at de gjør det?

3. Hvordan har saken preget deg det siste året?

Mitt svar:

Ett år går raskt. 365 dager er tross alt ikke mye. Men for noen er det tydligvis en evighet, for sist jeg sjekket ventet Tone allerede barn med en ny mann. Skulle ikke hun gifte seg i fjor?
Fra å ha samboer og være forlovet, til å få seg kjæreste og barn – alt på under seks måneder. Har noen kjøpt filmrettighetene til denne historien? Det er det jeg vil kalle et særdeles innholdsrikt år.

Jeg har ikke hørt noe fra Elden siden sist, men han er sikkert kjempeglad for at vi har ettårsjubileum snart, slik at han får navnet sitt på trykk igjen – det er begynner tross alt å bli noen dager siden sist nå.

Jeg er overhodet ikke redd for at saken skal blusse opp igjen og håper for det nye medlemmet i Damli Aaberge familien at det ikke skjer. Jeg tror begge parter på dette tidspunktet ønsker saken død. Men man vet aldri. Plutselig kjøper TV2 «Tone sitt liv som mamma» og trenger litt ekstra publisitet rundt serien sin. En rettsak selger vel like godt som en forlovelse gjorde i sin tid?

Internettsider.no, grønn.

3 tanker på “– Sex, Tone, Elden og EldenElden.

  1. Hei! Hva skjedde egentlig med Aksel og Tone? Aksel og Tone skulle jo til å gifte seg. Var forholdet bare et PR-stunt? Som du skriver så endte jo forlovelsen like brått som at en ny mann (og barn!!) var på plass.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s