– God jul! :D

Så er julaften her da dere! :) I Oslo så er det regn og 8 grader, ikke akkurat det været jeg ønsket meg på julaften! :/ Men, det er jo noe positivt ved det da. Null snø betyr at måkemannskapet endelig kan få feire jul i fred og i tillegg blir det blir mindre ulykker på veien :)

Selv sitter jeg bare foran TVen og ser på NRK store deler av dagen. Det blir det julestemning av :)

image

Alle gavene jeg har kjøpt ble pakket inn i går og ligger nå trygt under mini-juletreet mitt :D Jeg brukte kjempelang tid på å pakke dem inn – flere timer faktisk – men for meg er det en viktig del for å få julestemningen på topp :)

image

I huset befinner det seg også en kilo med Anton Berg sjokolade. En kilo! Bye bye abs! :D

image

Nå skal jeg til hu mor og fylle magen med mye godt! ;)

God jul alle sammen!

image

4 tanker på “– God jul! :D

  1. Hei! Har laget et innlegg da du satte rekord vedr. Tone Damli og Aksel Hennie. Også Nettavisen har lagt ut tidligere saker : ) Ønsker deg og dine en fin romjul, og et godt nytt år! : )

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s