– Muskelbunten Joe Manganiello ute med ny bok.

Nye lesere vet kanskje ikke hvem Manganiello er. Er du en av dem kan du trykke på mitt siste innlegg om Joe, her. I tillegg til litt informasjon om Joe, finner du også enda flere bilder av han i bar overkropp.


Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Joe gir ut en bok om trening, men det er litt overraskende at Arnold Schwarzenegger støtter han, ved å skrive i boken hans.

Ja… Jeg vet ikke hva jeg skal si om denne boken jeg. Jeg tenkte bare at dere ville se flere bilder av Joe Manganiello i bar overkropp, og der tok jeg vel ikke feil? :PInternettsider.no - Billig hjemmeside til din bedrift.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s