– Paris for enhver pris: Anbefales! :)

Marokkanske Maya har bodd i Paris i 20 år. Akkurat når hun er i ferd med å få drømmejobben som stylist i motehuset hun jobber for, avdekker en enkel politikontroll at oppholdstillatelsen hennes ikke lenger er gyldig.

Livet snus på hodet – på under et døgn går hun fra å være chic fransk kvinne til papirløs innvandrer. Hun sendes tilbake til fødelandet og familien som hun har forsøkt å glemme, men kulturforskjellene og fordommene gjør at Maya forsøker alt for å få returnere til Frankrike.

Høres ut som en jævlig kjedelig film spør du meg! Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg dro :P

image

Men det viste seg at Filmweb.no ikke fremhevet hva filmen egentlig handlet om. Jeg sitter igjen med et inntrykk av at Paris a tout prix er en trist film om en jente som deporteres. Men først og frems var dette en komedie. En morsom komdie! :) Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye under en film.

Det eneste negative med denne filmen, er at den er på fransk :P Men heldigvis er det engelsk tekst – men da skuespillerene ofte snakker litt fort, gjelder det å henge med i svingene :)

Denne filmen anbefaler jeg til alle som har et snev av interesse for mote og som har lyst på en god latter :)Internettsider.no - Billig og profesjonell nettside til ditt firma.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s