– En natt i New York.

I natt hadde jeg en merkelig drøm, uten noen sammenheng! Det hele startet med at jeg gikk forbi slottet mot Skillebekk, for å se på en leilighet – alene. Leiligheten var helt konge! Høy, lys, men med noe slitasje i kjelleren.

Etter å ha sett på leiligheten (som jeg forresten gikk for) gikk jeg inn i en sort Mercedes, og vips så spolte tiden tilbake, til sommeren 2013. Weird!

Jeg var i New York av alle steder. Jeg har alltid likt New York! Det er ikke så mange som kjenner meg igjen der borte vet du, i forhold til Norge, så jeg kan nesten gjøre hva jeg vil.
Jeg merket plutselig at jeg ble litt sulten, så jeg gikk inn på nærmeste Rema 1000 butikk. «Rema 1000 i New York!?!» sier kanskje du. Men husk, dette var jo bare en drøm.

Rema 1000 i New York
Inne på Rema 1000 gikk jeg til pølseavdelingen. Jeg har alltid vært glad i pølse! Jeg endte opp med å gå for den som var ekstra rik – rik på kjøtt altså. Men så ble jeg plutselig fylt… med anger, som om jeg hadde gjort noe galt.

Så var plutselig tilbake i Oslo igjen. Det nærmet seg jul, og alle så meg som en nisse :( Jeg måtte bare le av det hele. Alle tar seg vel en pølse i blant?

Christian Burmeister, 31.10.12, Tryvann.

Internettsider.no - Billig og profesjonell hjemmeside til din bedrift.

10 tanker på “– En natt i New York.

  1. Hehe! :D Episk fremstilling! I høst var jeg selv vitne til at en av våre forelesere (en kjent profil) fremførte dette som et case på UiB. Mistenker at dette kan være utspringet.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s