– SVINDEL: Les ingrediensene på produktene som selges i butikken.

Det er helt utrolig hvordan store matleverandører lurer forbrukerne. Men det er mer oppsiktsvekkende hvordan vi bare lar det skje.
Hvor mange ganger i løpet av uken er du i butikken? Er det virkelig vanskelig å snu produktet, lese ingrediensene èn gang og se hva du faktisk betaler for?

Ta f.eks produktet leverpostei. Hva er egentlig leverpostei laget av? Dumt spørsmål? Man skulle tro at kjøtt eller lever var hovedingrediensen i leverpostei, men det er avhengig av hvilket produkt du kjøper.

Matprodukter - Leverpostei - Svindel

Vita hjertegod har nemlig bare 22% svinelever og er i tillegg dyrere enn Gilde god og mager, som har et kjøttinnhold på 68%.
Du kan med andre ord dele leverposteien i fire like store deler, og du må fortsatt fjerne litt fra den ene delen for å se hvor lite kjøtt det er i Vita hjertegod. Vita hjertegod har faktisk mer vann i seg, enn svinelever! Så hvis du er tørst, kjør på!

Men Gilde misleder også kundene sine. Har du fått med deg reklamen for de nye «kjøttrike» wienerpølsene? Snu pakken, se hvor mye kjøtt pølsene inneholder, og sammenlign med et lignende produkt. Se deretter på prisen.

Vi er vanedyr og spiser som regel det samme fra måned til måned. Alt du behøver å gjøre er  å lese bak på produktet èn eneste gang, for å vite om det er verdt å svelge. Hvor vanskelig er det? Prøv det! :)

Internettsider.no - Billig og profesjonell hjemmeside til din bedrift.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s