– Elden, Norges største selvdigger?

Det virker som enkelte mennesker gjør absolutt alt for å komme i rampelyset. Det finnes ingen moralske grenser for hva de takker ja til, så lenge de får ansiktet sitt i avisen.

Nå har Elden tatt på seg ansvaret for å forsvare den tiltalte i Sigrid-saken. La oss lene oss tilbake i stolen i to sekunder og vurdere hvorfor han ønsker å sette seg selv i den posisjonen. Hva er egentlig insentivet hans? Brenner han for saken og ønsker å forsvare den tiltalte fordi han mener den tiltalte bør frikjennes? Ønsker han å gjøre saken enda verre for foreldrene til Sigrid? Eller har han takket ja til oppdraget fordi ønsker han å komme på forsiden av alle landets aviser?

Når Elden i tillegg har stilt opp på photoshoot og tatt bildet som du ser under, kan man spørre seg selv: har denne mannen et speil hjemme, og vasker hushjelpen det godt nok? Har han en badevekt og går den høyere enn 90 kilo? Eller er dette en indirekte reklame for at Elden skal begynne å bruke briller fra SpecSavers?

Trykk på bildet for å komme til artikkelen til VG

Trykk på bildet for å komme til artikkelen til VG

6 tanker på “– Elden, Norges største selvdigger?

  1. kan det være at stoffskiftet hans har gått amok? Symptomene er deigete og gusten hud, depresjon, mimikkfattighet, lettere kognitiv svikt. MEN, det finnes medisiner for, man blir like fin igjen…

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s