– Filmanbefaling: Spring Breakers.

Jeg vet ikke om det var fordi det kom som et sjokk, eller fordi jeg var høy på taco og godis, men Spring Breakers er faktisk en av de beste filmene jeg har sett i år.

Det høres kanskje rart ut? Jeg er enig. Jeg tror knapt på meg selv, og jeg måtte faktisk sjekke om jeg var ene og alene. Ved et raskt søk på nett, fant jeg heldigvis ut at det ikke er noe galt med meg…

Filmanbefaling 2013 - Spring Breakers

Jeg trodde Spring Breakers var en jentefilm. Med andre ord en film jeg måtte se på for å tilfredstille en annen. Jeg hadde ladet mobilen min, og var klar til å surfe nettet rundt – og tilbake igjen. I stedet ble jeg fanget av den fantastiske film-musikken, kombinert med en genial redigering. For tro det eller ei, denne filmen er et kunststykke.

Jeg tror det er nettopp her filmselskapet har gjort sin største feil. De har promotert filmen som en jentefilm. Så alle som velger å se Spring Breakers, blir skuffet. De forventer at Disney-jentene Hudgens og Gomes skulle være søte og snille, lage muffins sammen før de la seg til sengs i sin hvite pysjamas, mens de hold rundt hver sin bamse og ønsket hverandre god natt.
Dette er ikke en film for jenter som liker rosa sukkerspinn, men en film for gutter som verdsetter god regi, god musikk og følelsen filmen prøver å gi oss. Så får man bare overse at traileren ikke er god, at filmen faktisk ikke har et klart budskap og at James Franco ikke er et glansbilde å se på :)

Internettsider.no - Billig og profesjonell nettside til ditt firma.

Én tanke på “– Filmanbefaling: Spring Breakers.

  1. Helt enig! Så akkurat denne filmen og måtte sjekke litt rundt hva andre mente om Spring breakers. Faktisk en viktig film, ikke en chick flick kose film men hard realitet! Langt fra de trygge russefestene i Norge kanskje men folk som Alien eksisterer!

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s