– Kanye West med sinnsykt intervju i New York Times.


Intervjuet til Kanye West i New York Times denne uken, viser hvor utrolig høy Kanye er på seg selv. Noe av det han sier, gir oss en inntrykk om hvor lite han har i topplokket sitt.

Selvskryt:

You know, if Michael Jordan can scream at the refs, me as Kanye West, as the Michael Jordan of music, can go and say, “This is wrong.” “It’s only led me to complete awesomeness at all times. It’s only led me to awesome truth and awesomeness. Beauty, truth, awesomeness. That’s all it is. I don’t have one regret.

Rasisme i Grammys:

“My Beautiful Dark Twisted Fantasy” and “Watch the Throne”: neither was nominated for Album of the Year, and I made both of those in one year. I don’t know if this is statistically right, but I’m assuming I have the most Grammys of anyone my age, but I haven’t won one against a white person. But the thing is, I don’t care about the Grammys; I just would like for the statistics to be more accurate.

Om å sette trender:

Respect my trendsetting abilities. Once that happens, everyone wins. The world wins; fresh kids win; creatives win; the company wins. I think what Kanye West is going to mean is something similar to what Steve Jobs means. I am undoubtedly, you know, Steve of Internet, downtown, fashion, culture. Period. By a long jump. I honestly feel that because Steve has passed, you know, it’s like when Biggie passed and Jay-Z was allowed to become Jay-Z. I will be the leader of a company that ends up being worth billions of dollars, because I got the answers. I understand culture. I am the nucleus.

Dette er bare et lite utdrag av intervjuet hans. Men det kommer klart frem at Kanye er en gal, narsissist av et geni.
Jeg sitter ikke akkurat igjen med noe mer respekt for gutten, som i tillegg har valgt å få barn sammen med en kvinne som kun har blitt kjendis på grunn av sine seksuelle meritter.

Internettsider.no - Billig profesjonell nettside til ditt firma. Web design på sitt beste.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s