– Ryan Gosling og Eva Mendes har seg som kaniner.

Det var mange som trodde at Ryan skulle dumpe Eva så fort filmen de spilte inn sammen var ferdig promotert, og det var dermed mange som tok feil. Paret er fortsatt sammen, og befinner seg nå i Detroit hvor Ryan er prøver seg som Director for første gang i sitt liv.

Photo courtesy: Fame/Flynet

Filmen skal hete «How To Catch A Monster», og Ryan har skaffet Eva en rolle i filmen, så de kan være sammen under innspillingen. Som om at det ikke var en stor nok fordel å ha sex med en mann som har blitt kåret til verdens kjekkeste :P

Men selveste Gosling på settet, er det alltid noen som ikke klarer å holde informasjon for seg selv. Men det er greit når det er informasjon som dette:

“They aren’t exactly discreet. Ryan will be totally focused, then she’ll throw him off by giving him a saucy look. The next thing you know, they’ve kicked everyone out of the room so they can ‘talk’.”

Det er godt at noen Hollywood-kjendis holder koken. Er dette forresten et par som passer godt sammen, og som vi ønsker å se som mann og kone i fremtiden?

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s