– Shark attack!

Jeg er hverken redd for slanger, edderkopper eller andre dyr som assosieres med redsel. Men når noe er større enn meg og i tillegg kan drepe meg på en brutal måte mens jeg befinner meg i en hjelpesløs situasjon, begynner vi å nærme oss noe! :P Så hai er ikke akkurat mitt favorittdyr, for å si det sånn :)


* Se flere kule Youtube klipp her.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s