– Salma Hayek i en sexy og ekstravagant Alexander McQueen.

Husker dere innlegget jeg skrev i forrige uke, hvor Nicole Kidman hadde på seg blå L’Wren Scott kjole, med en katastrofal hals? Har du blitt senil og glemt det, er det bare å trykke på den oransje teksten – men skynd deg tilbake igjen, før du glemmer hvordan kjolen så ut! :)

Det er nemlig en grunn til at jeg vil at du skal de Nicole Kidman sin kjole. Salma Hayek hadde nemlig på seg en Alexander McQueen kjole, på The Academy Awards, som var rene motstykket. Skulle jeg kastet terningen i hodet på Nicole, hadde den landet med 3 tallet opp, etter å ha balansert en god stund, mellom 2 og 3. Salma (sushi?), får derimot en solid 5’er. Kjolen viser ikke mye hud, men den er så formsydd at det hele blir mer sexy enn en oppbrukt kløft.

Det er nesten noe kongelig over det hele, med den mørke og dominante fargen, mot den spraglende og mektige halsen.

Photos courtesy of Fame/Flynet

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s