– Megan Fox på forsiden av Marie Claire UK.

Megan Fox har fått forsiden til Marie Claire UK sin utgave som kommer i mars.


Til tross for at Megan bare er 26 år, har hun allerede ett barn, og har vært gift siden sommeren 2010.

”I just think we got lucky. I believe he’s my soulmate. But that doesn’t mean it doesn’t take work, because we are very, very different. ‘But we are tolerant of each other and we try to be patient with each other, and I don’t try to turn him into me and he knows not to try to turn me into him. He really is amazing. I should never, ever even think about complaining.”

Megan Fox er et verdenskjent navn, men hvorfor? Jo, det har seg nemlig slik at hun kun ble kjent på grunn av utseendet sitt. Hun er som et langt ord i Scrabble, som ikke gir mye poeng. Hun har et kjent navn, men har aldri fått noe igjen for det. For hvor har du egentlig sett Megan Fox, hvis du ser bort i fra de to Transformer filmene?

“I’ve never been validated by work or fame or Hollywood or any of that. I recognize the blessings when they come – like, I recognize I’m so lucky to work with Judd [Apatow] – but the ultimate satisfaction for me is being with my son. I just want to give Noah as much of myself as I can. And I want to have more kids. That is where my heart is.”

Hvis du vil lære mer om Megan Fox, kan du lese mer om livet hennes her. (Wikipedia)

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s