– Kim Kardashian i sexy undertøy for Factice mag.

Man kan si mye rart om Kim Kardashian, men det mange glemmer er at hun er et forbilde for jenter med former. Det er f.eks tydelige forskjeller på kroppen til Kim Kardashian og Erin Heatherton, her fra et tidligere innlegg, hvor Erin er på undertøys shoot for Victoria’s Secret:

Det er derfor godt å se at Kim også kan være en positiv frontperson for dem som måtte være usikre på kroppen sin, bare fordi de har litt mer former.
* Les også: Kim Kardashian sin sexy rumpe i skinnbukser eller Khloe Kardashian uten sminke.

http://webpages.no

2 tanker på “– Kim Kardashian i sexy undertøy for Factice mag.

  1. Dette er IKKE kritikk mot deg :D Men:

    Skjønner ikke helt hvorfor det skal sies så mye negativt om Victoria’s secret og jentene deres. Jeg bestiller ofte fra nettsiden deres, og de er faktisk ganske «størrelsesvennlig» i den forstand at de har ganske store størrelser. Det som er deres size 0 på jakker f.eks passer til meg som er 38 her i Norge. Om modellene deres er anorektiske eller ei er ikke noe noen av oss vet sannheten om, men fordi de er slanke, trenger man ikke å omtale dem som er dårlig forbilde. Er man naturlig slank, så er man det. VS-jentene er jo noen av dem som har fått barn og fremdeles har karriere, i ulikhet med andre motehus som ser modeller som «død» når de passerer en viss alder eller legger på seg.

    Kvinner med former er flott, men synes ofte idag at man hedrer overvekt, og om noen er tynn eller slank så MÅ det være noe i veien med dem, eller så er de et dårlig forbilde. Mange av oss har godt av å trene FORDI FORMEN vår blir bedre av det, noe som gjør livet sunnere. De fleste av oss vet at man ikke bør overdrive usunn mat, la vær å trene eller å trene for mye.

    Kim Kardashian er pen å se på, men synes jenten er litt vel «any PR is good PR». Men kudos til henne for at noen av sakene hennes er vettug nok til å kjempe for :D

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s