– Meg som inder.

Det var to turister innom jobben i dag, av indisk opprinnelse. Da de skulle dra sa de at jeg lignet på en eller annen indisk kjendis. Jeg synes det hele var litt humoristisk, da det var relativt usannsynlig.
Jeg fikk ikke med meg navnet, så de skrev det ned på en lapp for meg, og ba meg sjekke det ut når jeg kom hjem.

Hrithik Roshan het han. For å være helt ærlig synes jeg ikke at jeg ligner så veldig på han. Jeg mener, selv om vi begge har vært heldige med utseendet, har litt hårvekst i ansiktet og store øyne, betyr vel ikke at jeg ligner på en inder?


* Les også: Informasjon du ikke visste om solarium eller Sjekk denne sinnsyke OLED TV’n

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s